Am doua intrebari referitoare la un proces de conflicte de munca si asigurari sociale:
1. Procesul a avut loc in data de 22.06.2022 iar pronuntarea a fost amanata pt 5.07.2022.
In data de 29.06.2022 au mai fost atasate la dosar concluzii scrise pt dosarul respectiv aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, intre care solicitarea cheltuielilor de judecata.
As dori sa stiu daca este posibil sa se intervina in acest fel, intre proces si verdict?
2. Care este termenul maxim de a contesta verdictul?
Nu s-a intervenit in proces. S-au depus concluzii scrise, aceleasi care au fost puse oral la ultimul termen.
Termenul de apel il veti vedea in hotarare
1. Dupa data incheierii dezbaterilor orale, in contradictoriu in fata instantei nu se mai pot depune inscrisuri noi, in speta dovada cheltuielilor de judecata ci doar eventuale concluzii scrise.
Sanctiunea corecta este aceea a neluarii in seama a acestor inscrisuri si prin urmare ar trebui respinsa cererea de acordarea a cheltuielilor de jduecata nedovedita in timpul dezbaterilor.
2. Calea de atac va fi de 15 sau 30 de zile de la comunicarea motivarii sentintei, in functie de ce anume obiect are dosarul dvs.
Amanare pronuntare
adi_2010
Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond.
Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 ... (vezi toată discuția)
Partaj
indiana
buna ...cineva sa imi spuna deci sunt disperata ca am copiii si mama batrana in locuinta.Ieri judecatoare ne-a spus ca in 7 zile sa depunem concluziile scrise ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare
paul99
Va rog puteti sa imi spune-ti din ce motive sa poate amana pronuntarea intrun proces penal? si daca este posibil pana la termenul afisat sa mai administrez ... (vezi toată discuția)