avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! La o firma cu 4 angajati, incepand cu luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! La o firma cu 4 angajati, incepand cu luna iunie plata ...

Buna ziua!

La o firma cu 4 angajati, incepand cu luna iunie plata salariilor se face prin banca. Este obligatoriu ca pentru aceasta plata sa se foloseasca fisierul cerut de banca sau se pot plati salariile pe card, unul cate unul, in contul fiecarui salariat ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 6 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se trimite un fișier la banca, din câte cunosc, care cuprinde toți salariații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligare ridicare salariu din casierie!!!! elenusav elenusav Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie strigatoare la cer. lichidarea aferenta lunii iunie trebuia sa-mi fie virata in data de 14.07.2012. inca de la angajare ... (vezi toată discuția)
Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit Claudiu Filip Claudiu Filip Buna ziua! Am aflat de curand ca am fost introdus in Biroul de credite de catre banca italo-romena cu restante de 120 de zile. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)