avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Pe data de 4.07.2022 s a pronuntat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Pe data de 4.07.2022 s a pronuntat desfacerea casatorièi ...

Buna ziua
Pe data de 4.07.2022 s a pronuntat desfacerea casatorièi si trecere sotului pe numele lui anterior deoarece poarta numele meu.
Problema este ca sunt plecata din tara,el a spart yala si a ocupat apartamentul proprietate personala inainte de casatorie.
Desi am avut alarma cu interventie bgs,am sunat la politie...acestia mi au spus ca nu pot face nimic pentru ca adresa de pe buletinul lui este acolo.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in acest sens.
Momentan astept sa treaca cele 30 zile de la pronuntare ....apoi?
Cel mai recent răspuns: Luminita1963 , utilizator 23:17, 7 Iulie 2022
Buna ziua,
Desfacerea casatoriei nu este acelasi lucru cu partajul.
Dar, daca apartamentul este bun propriu, dobandit inainte de casatoriei, el nu are dreptul sa mai locuiasca acolo.
Pentru ceea ce a facut (spargerea yalei si patrunderea in apartament) puteti formula plangere penala pentru violare de domiciliu.
Puteti formula si o actiune in evacuare.
Nu are relevanta faptul ca are adresa de buletin acolo.
Avand in vedere ca nu locuiti in tara, va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat din tara care sa faca toate demersurile necesare.
Va multumesc!asa o sa procedez...nu exista un proces de partaj ,doar desfacerea casatoriei si revenirea la numele anterior.
Apartamentul este proprietate personala dobindit inainte de casatorie.titlul de proprietar este pe numele de domnisoara chiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu florina_buica florina_buica ce pedeapsa primeste fostul sot,daca intra in locuinta de unde i-a fost stearsa rezidenza(adresa),prin evacuare,avand hotarare judecatoreasca..casa e pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca intr un proces de divort cu aminare de pronuntare(a ... Luminita1963 Luminita1963 Buna ziua! Daca intr un proces de divort cu aminare de pronuntare(a 3 oara) in care apartamentul este proprietate personala bun dobindit inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna seara!azi am avut ultima infatisarea pentru divort.apartamentul ... Luminita1963 Luminita1963 Buna seara!Azi am avut ultima infatisarea pentru divort.Apartamentul este bun dobindit inainte de casatorie.Sotul a raspuns la interogatoriu ca nu este de ... (vezi toată discuția)