avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... AJUTOR 700 Lei pt pensionari :
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

AJUTOR 700 Lei pt pensionari :

AJUTOR 700 Lei pt pensionari :
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 17:07, 7 Iulie 2022
Daca o persoana a "iesit" la pensie in aprilie si are un veit net de 1500 de RON, beneificiaza sau nu de acel ajutor de 700 de Ron si CIND,incepind cu ce luna ii intra pe card-ul de pensie ????
Ce- lege, Ordonanta prevede acest ajutor social ????....
OUG nr. 74 din 2 iunie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am ieșit la pensie in data de 15 mai 2022, la limita ... cukrasz_kata cukrasz_kata Bună ziua, am ieșit la pensie in data de 15 mai 2022, la limita de vârstă. Am o pensie de 1494 lei. In luna iulie asteptam și eu cei 700 lei, ajutorul pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema legata de ajutorul de 700 lei acordat ... tomyblue tomyblue Buna ziua, am o problema legata de ajutorul de 700 lei acordat pensionarilor. Am facut o sesizare la CJP Dambovita deoarece nu am primit acel ajutor si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Pot sa renunt la sprijinul financiar din iulie de 700 lei? alexciprian24 alexciprian24 Ma aflu in urmatoarea situatie: student sub 26 ani, orfan de un parinte, beneficiez de pensie de urmas. Parintele supravietuitor este si el pensionar (limita ... (vezi toată discuția)