avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua! In situatia in care am avut CIM cu 8 ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua! In situatia in care am avut CIM cu 8 ore /zi din anul ...

buna ziua!
In situatia in care am avut CIM cu 8 ore /zi din anul 2015 pana in iunie 2022 , apoi din iulie s-a diminuat perioada timpului de lucru la 2 ore pe zi pentru o perioada de 2 luni respectiv pana in august inclusiv , iar incetarea CIM v-a fi cu data de 1 septembrie 2022 , cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat de 31 zile din care 25 zile aferent anului 2021 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 7 Iulie 2022
Durata timpului de munca nu afecteaza concediul de odihna.
Ma refeream la faptul ca, la calculul co neafectat raportat la media venitului pe ultimele 3 luni , deoarece venitul.meu se diminuează datorita timpului de lucru de 2 ore

Cornel Vasile a scris:

Durata timpului de munca nu afecteaza concediul de odihna.

Asa este legea.. dvs nu aveți ce sa faceți ... în schimb angajatorul dvs da. Citiți art 150 din Codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare concediu odihna in bani cristina29 cristina29 Buna ziua! Conform Codului Muncii, concediul de odihna neefectuat se compenseaza in bani doar la incetarea contractului de munca. Dar daca acest CO nu s-a ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat anda_bebeko anda_bebeko buna ziua, de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu Ciprian Sandu Ciprian Sandu Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)