avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am lovit pe cineva in parcare cu mașina de firmă in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am lovit pe cineva in parcare cu mașina de firmă in timpul ...

Am lovit pe cineva in parcare cu mașina de firmă in timpul programului, am anunțat la firma, am făcut amiabila cu persoana respectivă, iar acum șeful firmei mi a zis ca trebuie sa semnez o hârtie cum că dacă stau mai puțin de 1 an la el in firma, voi plătii eu daunele provocate, spunând ca mașina accidentată a reparat o pe firma, nu pe asigurare, are dreptul sa facă asta? Precizez că mașina de firma nu a avut nimic, cealaltă mașina implicată a fost avariată.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:16, 8 Iulie 2022
Cred că este vorba de un șantaj. Autoturismul firmei nu poate fi reparată (dacă a suferit avarii în urma accidentului de circulație) numai dacă este asigurată CASCO. Nu cred că există o asemenea asigurare. Patronul firmei dorește să repare autoturismul pe cheltuiala dvs.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Accident usor - consecinte Tonyde Tonyde Buna ziua. As dori pareri despre urmatoarea situatie: In timpul unei parcari laterale am \\"sters\\" cu partea dreapta a masinii mele spoilerul pe partea ... (vezi toată discuția)
Cine constata daunele auto daca nu am asigurare farmvet farmvet Masina mea era in parcare, nu are asigurare, am vrut sa o mut si cand am dat cu spatele am lovit o alta masina in coltul din dreapta spate si i-am zgariat ... (vezi toată discuția)