avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

este posibila respingerea exceptiei de necompetenta teritoriala in procesul de divort,daca aceasta a fost ridicata prin intampinarea -depusa la posta in data de 11.12.2009,termenul de judecata pe fond fiind in data de16.12.2009,tinand cont de faptul ca actiunea afost introdusa la domiciliul reclamantei,cu toate ca exista un domiciliu comun la care mai locuieste inca paratul?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:32, 18 Ianuarie 2010
da. in acest caz competenta teritorial a judeca actiunea de divort, este judecatoria in a carei raza teritoriala partile procesuale au avut ultimul domiciliu comun.
si aceasta intrucat la ultimul domiciliu comun al partilor, unul dintre soti inca mai locuieste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort biskream2009 biskream2009 Pot depune cererea de divort la Judecatoria pe raza domiciliului meu in calitate de reclamant,avand in vedere ca nici eu nici sotia nu mai locuim la acelasi ... (vezi toată discuția)
Locul divortului elisabeta5 elisabeta5 Va rog sa-mi spuneti unde trebuie introdus divortul daca ultimul domiciliu comun si casatoria au fost in Ploiesti iar acum eu locuiesc in Constanta si sotul in ... (vezi toată discuția)
Divort, competenta teritoriala Vera22 Vera22 Sotul meu a deschis actiunea de divort.Am primit o instiintare la care ar fi trebuit sa raspund cu specificarea adresei mele si alte contestatii privitoare la ... (vezi toată discuția)