avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Este posibila partajarea bunurilor comune in urma divortului,daca acestea au constat in amenajarea locuintei proprietate personala a fostei soacre,bunuri si bani,tinand cont de faptul ca actual nici fosta sotie si nici minorul nu locuiesc acolo ,ci doar la sfarsitul saptamanii,locuinta fiind o garsoniera cu chirie aflata in oras care este platita din banii comuni,?
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 14:03, 18 Ianuarie 2010
Daca locuinta unde ati facut imbunatatiri nu este proprietatea sotiei ci a mamei sale atunci nu se pot recupera cota parte din imbunatratiri si cheltuieli decit pe calea unei actiuni in pretentii.
Introduceti actiune in instanta pentru pretentii, demonstrati cu acte , chitante , inscrisuri ca ati contribuit la amenajarea locuintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare credit lore33 lore33 am luat un credit de nevoi personale in timpul casatoriei pe numele meu, banii au fost folositi pentru renovarea unei locuinte ( proprietatea soacrei mele), am ... (vezi toată discuția)
Imobil proprietate personala roxi13 roxi13 Buna ziua Locuiesc in apartamentul mamei mele, din copilarie pana in prezent, cu o intrerupere de 3 luni, dupa casatorie, cand am stat in casa soacrei mele. ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 3 ani in urma unui divort de comun acord robert_mihai robert_mihai Buna ziua!....Recunosc ca am urmarit cu interes toate discutiile postate pe forum legate de partaj si proceduri dar intrucat ma identific doar partial cu unele ... (vezi toată discuția)