avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Efectuare traducere fara declarare incepere activitate
Discuție deschisă în Traduceri

Efectuare traducere fara declarare incepere activitate

Buna ziua,
Detin o autorizatie de traducator eliberata de Ministerul de Justitie. Pentru a putea efectua o traducere si a o stampila, este obligatoriu sa merg la Administratie Financiara sa declar ca am inceput activitatea, desi eu nu cer nici un ban pentru traducerea facuta?
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 14:24, 25 Ianuarie 2010
elisse are dreptate sa nu generalizam si sa ''vedem totul in negru'', iar comentariile rautacioase nu au ce cauta pe forum unde alte discutii sunt mai importante si de folos , sa nu uitam ca pe acest forum consultanta e gratuita , sigur nu putem schimba lumea dar incercam sa o facem mai buna!:)
au mai fost si altii care au promis ca fac lumea mai buna si a iesit fix invers decat ce au spus, este o iluzia sa spunem ca putem face lumea mai buna. ea este asa cum este. dar macar avem fiecare un cuvant de spus sau o fapta de facut

mai sunt unii care sustin sus si tare

CUM SA NU FACEM UN LUCRU, e ceva agresiv in acest lucru?
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2010
ContSters83715, utilizator
Inca un mesaj care vine sa imi intareasca convingerea ca de fapt nu intelegi despre ce este vorba... Nu ai nici o alta preocupare decat BANUL.
Cred ca ma aduci in situatia in care iti voi taia cate o factura pentru fiecare mesaj la care iti raspund... cum ar fi?!
desigur sunt dispus, sunt disponibil, putem spune "consultanta"?
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2010
ContSters83715, utilizator
Nu credeam ca simpla mea intrebare va da nastere la atatea discutii.
Daca vreti sa stiti dle Macovei, de cand mi-am luat autorizatia de traducator, nu am efectuat nici o traducere pana acum, nici cu bani, nici fara bani. Acum se ivise ocazia sa ajut un prienten si de asta aveam nevoie de informatii. Dar nu inteleg care e problema dvs? Sunteti cumva traducator si va e teama ca va fur clientii? Stati linistit, ca nu e cazul.

Alte discuții în legătură

Cum sunt aparate salariile traducatorilor? ContSters83715 ContSters83715 Cum se garanteaza salariile, cuantumurile si cazurile speciale ( si traducator si interpret) la nivel national pentru traducatori si interpreti in 2010 in ... (vezi toată discuția)
Sanctionare proprietar caine agresiv vladgeorge vladgeorge Buna ziua, Subiectul este unul delicat deoarece a aparut pe mai multe retele de socializare un filmulet cum un nemernic isi asmute cainele de lupta asupra ... (vezi toată discuția)
Tarife traduceri lucry lucry tocmai am obtinut autorizatia de traducator pt limbile engleza si franceza, insa nu stiu ce preturi se practica in acest domeniu ca si PFA???? Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)