Buna ziua . Locuiesc la parter intr-un bloc cu patru etaje . Am un balcon legal care este aliniat celorlalte balcoane de la parter . Trei vecini de la etajele superioare au montat AC - uri netinand cont de balconul existent si de consecinte . Mai mult , fiecare a montat scurgerea cum a dorit , atasand efectiv cativa centimetri furtun scurgere . Ani de zile i-am rugat sa prelungeasca furtunul . Zgomotul produs de apa care cade de la etajele patru , trei si doi este insuportabil . Am revenit cu rugamintea si anul acesta dar vecina de la patru mi-a spus raspicat ca nu vrea sa prelungeasca furtunul chiar daca m-am oferit sa il cumpar eu . AC-ul de la etajul patru functioneaza aproape continuu , nu vorbim de picatura chinezeasca ci de o puternica rapaiala . Va rog sa imi spuneti ce as putea sa fac in conditiile in care vecina a dat dovada de reavointa si totala lipsa de educatie . Presedintele de asociatie sau seful de scara nu ma ajuta , nu ii intereseaza , Va multumesc
Problema prezentata este strict intre dv si vecini,nu se poate implica asociatia de proprietari sau echipa manageriala a acesteia care se pot implica strict asupra problemelor de administrare si asigurarea stare tehnica aferent parte comuna condominiu
Atat timp cat amiabil nu puteti solutiona,va ramane varianta sa realizati izolatie fonica pe zona unde cad picaturile de condens de la AC