avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... antecontract de vanzare cumparare Se poate beneficia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

antecontract de vanzare cumparare Se poate beneficia de prev.. ...

antecontract de vanzare cumparare
Se poate beneficia de prev.. art .131 din legea nr. 85/2014 ,daca nu este indeplinita si cea de a 4 conditie,respectiv inscrierea Promisiunii de vanzare-cumparare in C.F.?
Si in al doilea rand,ca sa opereze dispozitiile acestui art.in cererea de inscriere la masa credala trebuie specificat ca se doreste in primul rand incheierea contractului de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: avocat , Avocat 16:04, 11 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu este îndeplinită condiția privind înscrierea promisiunii in cartea funciară nu puteți solicita încheierea contractului, însă, consider ca va puteți înscrierea la masa credala in vederea recuperării prețului plătit.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment ansamblu rezidential - am antecontract vanzare-cumparare costinbularca costinbularca Am facut un antecontract de vanzare-cumparare (facut la notar, etc) care a fost inregistrat in cartea funciara. Asta a fost in anul 2008. Acest contract a fost ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare teren agricol marinpreda marinpreda Am un antecontract de vanzare-cumparare (sub semnatura privata), neautentificat la notar., incheiat in 2011. Pana in prezent cumparatorul nu a solicitat in ... (vezi toată discuția)
Vanzare -cumparare apartament cu restante la intretinere aalexa aalexa Buna ziua! Am si eu o problema: doresc sa achizitionez un apartament de la o vecina. Problema este ca nu are succesiunea facuta si nu are nici bani sa o ... (vezi toată discuția)