avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara Din anul 2019 tatalui meu i a fost atribuit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara Din anul 2019 tatalui meu i a fost atribuit de catre ...

Buna seara Din anul 2019 tatalui meu i a fost atribuit de catre primarie un loc de parcare pt persoane cu handicap (dumnealui fiind o persoana cu handicap). Locul este inscriptionat cu stalp cu semn si cu inscriptionare pe asfalt. Azi dimineata am avut supriza sa asim masina cu dispozitiv de blocare. Dupa cateva telefoane am aflat ca acel loc a fost atribuit unei alte persoane, fara ca noi sa stim. Intrebarea mea este daca firma care administreaza aceste locuri avea voie sa atribuie acel loc de parcare altei persoane.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:09, 12 Iulie 2022
Asta numai dvs. o puteti afla. Nu exista vreo lege in acest sens. Autoritatile locale au autonomie in a legifera , prin HCL, tot felul de lucruri, printre care si cum gestioneaza locurile de parcare de pe domeniul public. Reclamati la primarie , in scris si veti primi in maxim 30 de zile un raspuns oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Am de la primărie loc de parcare pentru handicap marcat pe asfalt ... Oprea Marcel Oprea Marcel Am de la Primărie loc de parcare pentru handicap marcat pe asfalt cu stâlp cu însemn parcare handicap si cu nr. mașinii pe stâlp, dar dacă parchează pe ... (vezi toată discuția)
Atribuire loc parcare adnppvc adnppvc Buna ziua! In urma unei licitatii publice organizate de Primarie, am obtinut un loc de parcare care fusese detinut de o persoana cu handicap. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)