avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am de la Primărie loc de parcare pentru handicap ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am de la Primărie loc de parcare pentru handicap marcat pe asfalt ...

Am de la Primărie loc de parcare pentru handicap marcat pe asfalt cu stâlp cu însemn parcare handicap si cu nr. mașinii pe stâlp, dar dacă parchează pe acast loc altă mașină care are legitimatie de parcare handicap sunt obligat să aștept până se eliberează locul pentru ca polițiștii locali spun ca nu se bagă pentru ca este pe bord legitimatie de handicap si sunt obligat sa aștept ori în mașină ori în scaunul rulant până vine respectivul. Chiar nu există nimic care sa ne ajute când depindem de scaun rulant? Eu nu am picioare. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:48, 26 Decembrie 2023
Daca este mentionat nr. masinii dvs., nu ar trebui sa parcheze alta masina chiar daca proprietar este tot o persoana cu handicap.
In autorizatia dvs. se mentioneaza ca numai dvs. puteti parca acolo sau ca atunci cand este liber locul de parcare sa poata parca si alta masina cu proprietar persoana cu handicap ?
In functie de ce scrie, puteti cere lamuriri scrise la primarie, cu nr. de inregistrare/ data.
Exista localitati unde primaria permite ca locurile de [parcare indiferent d estatut sa fie ocupate in intervalul 08-17

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Loc parcare persoane cu dizabilitati vitan_diana vitan_diana Am obținut un loc de parcare in preajma domiciliului, marcat corespunzător, alaturi de o legitimație de indică faptul că locul cu numărul îmi aparțin. ... (vezi toată discuția)