avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua In Certificatul eliberat in Martie 2010 de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua In Certificatul eliberat in Martie 2010 de catre Judecatoria ...

Buna Ziua

In Certificatul eliberat in Martie 2010 de catre Judecatoria Sect. 6 Bucuresti se certifica: 'la data de 14.04.1993 a fost depusa la casa de valori recipisa CEC' in valoare de 507.500 Lei.
Se mentioneaza apoi: 'Din mentiunile efectuate in registrul de valori a rezultat ca recipisa a fost virata la bugetul de stat.'
Nu am putut intra in posesia altor informatii, suma a reprezentat o tranzactie imobiliara ilegala prin care cele doua parti mi-au vandut/cumparat apartamentul fara stirea si fara acordul meu in timp ce eu nu am avut dreptul legal de a ma intoarce in tara. Ulterior, apartamentul mi-a fost instrainat prin decizie judecatoreasca iar suma ce i-a fost returnata 'cumparatorului' de reprezentantii mei legali in 1993, a fost virata la buget.
Cum as putea intra in posesia acestei sume, evident la valoarea actualizata ?

Cu deosebita consideratie,
Dumitru
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2022
sanpetru, utilizator
Cel mai recent răspuns: sanpetru , utilizator 06:58, 18 Iulie 2022
Cum as putea totusi recupera suma virata la bugetul de stat ? Poate cineva sa-mi recomande un birou de avocatura sau care ar fi demersurile legale va rog ?
Cu multumiri anticipate.
Dumitru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil mariusalbu1984 mariusalbu1984 Am achizitionat un apartament cu TVA 5% acum 4 ani. As dori sa mai cumpar un apartament dar in felul urmator: - sa cumparam apartamentul pe numele ... (vezi toată discuția)
Exprimarea in antecontract Bianca D Bianca D Buna ziua, am facut un antecontract pt cumpararea unui imobil la o data stabilita in viitor. in antecontract s a scris ca la data X stabilita eu voi achita ... (vezi toată discuția)
Recipisa de consemnare? George Bogdan George Bogdan Recent am vandut un teren la care au fost probleme in inregistrarile din CF, astfel printr-o sentinta civila cumparatorul a depus spre consemnare o suma la CEC ... (vezi toată discuția)