avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum recupez bunurile de la angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum recupez bunurile de la angajat

Buna ziua,
Am avut un angajat pe post de sofer si dupa o luna jumatate am fost nevoit sa-i desfac contractul de munca din cauza lipsurilor si multe alte motive.
La angajare, i-am predat masina, cu proces verbal de predare-primire, si cu mai multe obiecte, pentru o desfasurare cat mai buna a activitatii.
Dupa ce a fost anuntat ca nu mai face parte din firma, a predat masina, dar cu lipsuri: Lipsa o tableta samsung galaxy S9, roata rezerva noua, si cric hidraulic, nou care era in dotarea masinii. Toate acestea a semnat pentru ele.
De raspuns la telefon, nu raspunde.

Intrebarea este: Ce trebuie sa fac sa-mi recuperez bunurile?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 12 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
plangere penala la politie
Puteti angaja raspunderea patrimonială a lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Siguranta masinii in parcarea aeroportului otopeni vmoldoveanu vmoldoveanu Buna ziua, In ziua de 26 mai 2016, in jurul orei 11, am parcat masina proprietate personala in parcarea aeroportului Otopeni. Pe data de 29 mai 2016, cand am ... (vezi toată discuția)
Taximetristi hoti leorot leorot am o mica firma de taxi, cu 4 masini. am avut 2 cazuri deosebite, pe care le voi prezenta pe rand. Cazul 1: gasesc un taximetrist ( sunt foarte putini cei ... (vezi toată discuția)
Angajatul a distrus masina Emisary Emisary Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, am angajat de 1 luna si jumatate un sofer pe TAXI, in aceasta perioada a adus stricaciuni masinii, zgarieturi ... (vezi toată discuția)