avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie

Buna ziua.
Ca urmare a unei decizii de impunere primite de la ANAF, in ideea de nu se pune poprire pe cont, am depus repede o cerere de esalonare a platilor. In asteptarea raspunsului si in urma verificarilor , am constatat ca suma/sumele inscrise in decizia de impunere nu sunt tocmai corect calculate(fiind pe plus)! Intrebarea este urmatoarea: Daca s-a depus deja cererea de esalonare a platilor, se mai poate face contestatie la ANAF si ulterior(daca e respinsa de ei), in instanta? Va multumesc mult de tot. Cu stima.
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2022
franky69, utilizator
Cel mai recent răspuns: franky69 , utilizator 10:00, 16 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate face cu conditia sa mai fiti in termen.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie anaf pt cas ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Am primit si eu o minunata scrisoare de la ANAF , somatie de plata in care este o lista intreaga de contributii care teoretic le-as datora celor ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alexandra83 alexandra83 buna ziua am iesit la pensie la limita de varsta cu vechime completa si in urma deciziei de pensionare nu am fost multumit de modul de calcul efectuat de casa ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere de la cas ambrafirst ambrafirst Am primit o decizie de impunere de la Casa de Sanatate in martie, dar este calculata si datata din februarie pentru plata contributiei pe ultimii 5 ani/ ... (vezi toată discuția)