avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am comandat ceva de la o doamnă de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am comandat ceva de la o doamnă de pe Facebook și ...

Bună ziua!
Am comandat ceva de la o doamnă de pe Facebook și i-am pus bani în cont..comanda nu mai vine..doamna tot amână ba că mâine ba că poimâine îmi pune bani în cont.. când am transferat bani am scris la detalii pentru ce sunt bani respectivi puși.. ce aș putea să fac mai departe dacă doamna nu îmi pune bani? Este vorba de două plății făcute în conturi personale.. mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:13, 15 Iulie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte posibil că doamna din spatele contului de Facebook sa nu existe în realitate sau sa fie in alta țară. Daca are cont de Revolut e și mai greu. Politia, daca vă va accepta plângerea, nu va rezolva nimic pentru că nu are timp sa rezolve cazurile în care era clar că este "țeapă '. Tineti-ne la curent.
Nu inteleg de ce nu putea livra marfa cu plata ramburs la livrare. Intentia e clara. Deocamdata faceti plangere penala pentru inselaciune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista asa ceva, ca politia sa "accepte" plangerea. Plangerile se depun si se inregistreaza, nu exista ca cineva sa le filtreze in sensul acceptarii. Ele trebuie toate solutionate.
@Maria123.... Am patit-o anul trecut. Am comandat un Mercedes si am primit un Trabant. Comanda total 100 de lei, plata ramburs. Am vazut ,,jmekeria" dupa ce am deschis coletul. Am avut un schimb de mesaje. I-am propus sa-mi trimita ce am comandat si eu sa-i returnez p*rcaria. Escr*cul, nimic, se tinea tare, cica si Trabantul e masina. Am facut capturi de ecran cu produsul, capturi cu corespondenta, etc. Apoi facut o plangere penala pe care am expediat-o prin e-mail pe adresa parchetului de pe langa judecatoria mea de domiciliu. Nu m-am incurcat si nu ma incurc cu melitia. Dupa vreo 8 luni sunt chemat sa dau o declaratie in fata organului de cercetare penala si sa-mi formulez pretentiile. Acum ma suna jmekerul zilnic. Il ignor, i-am bagat vreo cinci numere in lista neagra. P.S. Pretentii pe latura civila nu am, pt. o suta de lei umblu cat pt. zece mii.
www.avocatnet.ro/articol_581...
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2022
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost păgubită de 612 lei pentru produse pe care nu le-am primit. ce pot face? Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna seara ! Am si eu o mare problema si as vrea sa aflu parerea unui specialist. In ultima vreme, am inceput sa fac cumparaturi online pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Înșelăciune pe facebook cu produse pentru copii. risc vreo pedeapsă dacă am promovat afacerea fără să știu ce intenții are deținătoarea ei? puffytel puffytel In anul 2016 am achizitionat produse gen pampers si lapte praf pentru copii de la o doamna pe facebook care cerea banii in avans cu specificatia alimentare ... (vezi toată discuția)
In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, ... Ionut61 Ionut61 In anul 2019 luna iunie am dat un avans la mobila de bucatarie, urmand sa platesc diferenta cand este gata, respectivii nu mi au mai livrat mobila, la cateva ... (vezi toată discuția)