avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am cumparat un teren intravilan cu suprafata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am cumparat un teren intravilan cu suprafata de 750mp ...

Buna ziua
Am cumparat un teren intravilan cu suprafata de 750mp , si am următoare situație:
Deși terenul este cu cadastrul făcut, am efectuat un nou cadastru și mi sa adus la cunoștință faptul că vecinii de lângă mine au o parte din teren, am incercat la poliție și mi sa specificat faptul că va trebui sa ii dau in judecată,
Va trebui să mă adresez instanței având în vedere faptul că am cadastru iar vecinii nu au,
Doresc să știu care ar fi durata procesului estimativ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 15:31, 20 Iulie 2022
In functie de probatoriul ce va trebui sa fie administrat: expertiza, interogatorii, martori, adrese institutii etc, procesul poate dura 1-2 ani. Daca se exercita si cai de atac, atunci va dura mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprapunere titluri de proprietate ionfliundra ionfliundra Mostenesc un T.P.cu o suprafata de teren intravilan obtinut de mama mea pe baza legii 1/2000.In anul2007 am aflat ca unul din vecinii mei efectueaza cadastru ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan cu cadastru si intabulare, in care a 'intrat' un vecin construind un gard Miki I Miki I Am demarat procedura de vânzare a unui teren intravilan, având cadastrul si intabularea facute. S-a perfectat precontractul si am luat un avans de la ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)