avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie alimentare si cheltuieli de judecata. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie alimentare si cheltuieli de judecata. Buna! Am ...

Neplata pensie alimentare si cheltuilei de judecata.
Buna! Am obtinut autoritate parinteasca exclusiva a fetiei. Tatal fiind obligat sa plateasca pensie alimentara si cheltuili de judecata. Nu le plateste. Ce pot face? Memtionez ca este plecat in strainatate lucrand la negru presupun pt ca in momentul anchetei el nu a fost gasit acolo. In ro nu a lucrat niciodata si nu are nici bunuri pe numele lui. Ce pot face sa imi recuperez macar cheltuilile de judecata??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:47, 13 Iulie 2022
Buna seara!

Puteti face o plangere la politie pentru abandon de familie, intrucat nu plateste pensia alimentara.
Nu o sa recuperati.
Faceti plangere penala, dar nu va faceti sperane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva!! nikolacry nikolacry Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita integral tatianaardeleanu tatianaardeleanu buna ziua!Am o pensie alimentara stabilita in valoare de 140 ron.Din luna ianuarie fostul sot imi trimite 100 roni la 2 luni pe motiv ca nu lucreaza si nu are ... (vezi toată discuția)
Lucreaza la negru in strainatate si nu vrea sa achite pensia alimentara casanova30bc casanova30bc Buna seara spuneti-mi si mie legea 305 ali 1 lit c din codul penal privind abandonul familiar se aplica si in cazul in care nu realizeaza nici un venit ... (vezi toată discuția)