avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime, REVISAL, sau deloc?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime, REVISAL, sau deloc?

Art 7 (3) , (6) din HG 905/2017, obliga la eliberarea adeverintei de vechime sau a copiilor de pe documentele ce constituie dosarul de personal al unui angajat.
Intrebare: Daca salariatul solicita adeverinta de vechime fara motivatie (nu are varsta de pensionare, nu solicita incetarea raporturilor de munca) angajatorul are obligatia sa elibereze o astfel de adeverinta, sau este perfect valabil un extras REVISAL, in completarea cartii de munca aflata in posesia salariatului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 14 Iulie 2022
Da, angajatorul are obligatia sa elibereze o astfel de adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin cu o alta intrebare , in cazul incheierii contractului ... IoanaSDavid IoanaSDavid Revin cu o alta intrebare , in cazul incheierii contractului de munca cu firma unde activez actual , ce documente trebuie sa primesc , in urma demisiei ce am ... (vezi toată discuția)
Care sunt toate documentele pe care fostul angajator are obligatia sa-mi-le elibereze dupa incetarea contractului de munca? unangajat unangajat Care sunt toate documentele pe care fostul angajator are obligatia sa-mi-le elibereze dupa incetarea contractului de munca si in maxim cat timp are o obligatia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un angajat imi solicita urmatoarele documente dupa ... Rayonsil Rayonsil Buna ziua, Un angajat imi solicita urmatoarele documente dupa ce a demisionat: -adeverinta de vechime -adeverinta de venit -extras revisal -nota de ... (vezi toată discuția)