avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Divort
Am bagat divort, am avut prima infatisare, ne-am imacat, si am auzit ca va trebui facuta o cerere de restituire a certificatului de casatorie, intrebarea este cum trebui , cum trebuie sa fie formulata cererea, unde si #-ocand trebuie sa o depunem, care sunt pasi care trebuie sa-i urmez?De unde ridic cerificatul de casatorie si dupa cat timp, etc.
Multumesc,
Adelina
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:11, 18 Ianuarie 2010
buna ziua!
cererea o veti face la judecatoria unde ati introdus actiunea.
daca totusi vi se pare prea complicat, atunci pueti solicita un duplicat de la institutia emitenta.
:)
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2010
ContSters97658, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare divort! sorinlazar02 sorinlazar02 Un dosar de divort ramas in suspendare in 2008 ...reluat apoi (perimare) primul termen fiind in 28 august 2009 este posibil sa urmeze o procedura accelerata ... (vezi toată discuția)
Divort diana250 diana250 buna seara m.am casatorit in 1990 la data actuala nu mi am chimbat numele dupa casatorie folosid numele de fata vreau sa divortez dar nu pot scoate duplicat ... (vezi toată discuția)
Divort neimpartasit ivanflorentina50 ivanflorentina50 m-am saturat sa tot astept sa se intoarca.asteptind am avut chiar si o depresie.chiar daca e plecat de 3saptamini nici pina azi nu a bagat actele de divort.ce ... (vezi toată discuția)