avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Va rog din suflet ajutați mă. Vineri pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Va rog din suflet ajutați mă. Vineri pe 15.07.2022 ...

Buna ziua. Va rog din suflet ajutați mă. Vineri pe 15.07.2022 am ridicat o somație pe numele fiicei mele mai mici (4ani) mentionez ca are 4 ani neîmpliniți, de la ANAF precum ea are datorii la stat de 16.000 ron. Poate sa primeasca un copil asa scrisori. Si daca de facut contestația cum unde si in primul rand gratis daca poate sa ma ajute cineva , sunt mama casnica cu 4 copii. Cum e posibil!
Cel mai recent răspuns: Dominte Olga , utilizator 07:42, 19 Iulie 2022
Mergeți mai întâi la ANAF și solicitati lămuriri de acolo. Depuneti si la inspectorul fiscal o sesizare și poate se rezolva asa. Tot gratis este, nu va costa nimic. Doar ca pierdeți propriul dvs timp.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iulie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat
Mulțumim.


Avocat Neagu Elena a scris:

Mergeți mai întâi la ANAF și solicitati lămuriri de acolo. Depuneti si la inspectorul fiscal o sesizare și poate se rezolva asa. Tot gratis este, nu va costa nimic. Doar ca pierdeți propriul dvs timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic ... emy114 emy114 Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic o somatie de la un executor lasata in cutia postala fara a-mi fi inmanata personal ? (vezi toată discuția)
Sunt disperat!!!!ajutati-ma,va rog..apartament girat la banca robert paul robert paul buna ziua.mama mea a murit saraca acum 6 ani.acum 10 ani a girat la banca(mama si inca 5 persoane) cu apartamentele,pentru un imprumut de 2miliarde pentru un ... (vezi toată discuția)
Anaf - cass retroactiv pentru anul 2010 irina29 irina29 Buna ziua, Am primit de la ANAF Constanta un plic ce contine 2 foi - una numita somatie si una titlu executoriu. Ambele ma anunta, foarte sumar, intr-un ... (vezi toată discuția)