avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor în propriul dosar penal? Este o încălcare a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor în propriul dosar penal? Este o încălcare a procedurii? ...

Martor în propriul dosar penal? Este o încălcare a procedurii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:53, 19 Iulie 2022
Daca nu aveti inca calitatea de suspect, va poate audia in calitate de martor, dvs insa va puteti exercita dreptul la tacere sau puteti da declaratie asistat de avocat pentru a evita autoincriminarea.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Daca aveti probleme cu legea penală mergeti însoțit de un avocat foarte bun la audiere.
Trebuie totul gândit dacă vreți sa va apărați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz declaratie la organele de cercetare Gherman Adrian Gherman Adrian Va rog sa-mi spuna cineva daca pot refuza sa dau declaratie la politie intr-un dosar (vezi toată discuția)
Martor..autoincriminarea LucianAlexandru LucianAlexandru Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)
Reclamat si audiat ca martor! Warmachine Warmachine Buna ziua! Am o cunostinta care a fost reclamat de un vecin ca i-a distrus un gard. Organele de politie l-au chemat pe reclamat si l-au audiat in calitate de ... (vezi toată discuția)