avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! În urma partajului unui autovehicul, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! În urma partajului unui autovehicul, trebuie sa ...

Bună ziua!
În urma partajului unui autovehicul, trebuie sa plătesc fostului soț 11.000 lei. Cu toate acestea, am de recuperat de la el 12.000 de lei, pensie de întreținere minor pt perioada 2019-2020. Am cerut executarea lui silita în 2020, am obținut o, dar imediat, acesta a început sa figureze fără venituri. Ce pot face în aceasta situație? Nu se poate compensa și anume eu să nu i mai plătesc lui sulta, mai ales că el îmi datorează bani? Exista vreo șansă ca executarea silită să se fi perimat între timp?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:26, 19 Iulie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu siguranță vorbim de o perimare, posibil și o prescriotie în funcție de data stabilirii sultei.

În plus nu puteți compensa căci nu sunteți în aceleași timp si debitor si creditor. Datoria lui este fata de minor, a dvs fata de el.

Discutați cu un executor și verificați exact situația la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta - partaj apartament eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti , plata sultei , stabilite in urma unui partaj pentru un apartament , trebuie platita imediat de la inchieirea partajului , ... (vezi toată discuția)
Plata sulta dupa partaj pincguinul pincguinul Buna ziua, S-a finalizat un partaj, fara a fi solicitat la initierea procesului termenul de plata a sultei. Va rog sa imi transmiteti daca exista un termen ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata a sultei madalinaR10 madalinaR10 In urma unui proces de partaj pe apartament,trebuie sa platesc sulta 12.800lei. Am cerut la fond sa pot plati esalonat,deoarece am doi minori in intretinere ... (vezi toată discuția)