avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declarație sau angajament de la unul dintre părinți?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declarație sau angajament de la unul dintre părinți?

Buna seara! Se poate face un act la notar sau un angajament că în eventualitatea unui divorț copilul să rămână cu unul din părinți?
Pe scurt ...încă soția mea ,are nevoie de niste acte personale de la mine , iar eu nu vreau sa ii dau actele mele că sa le folosească în vederea obținerii cetățeniei daca nu își ia un angajament sau orice alta forma de promisiune autentificată ,,,că îmi va lăsa copilul spre creștere cu custodie comuna pe care îl cresc de la 4 luni .
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:31, 19 Iulie 2022
Nu.
Divortul nu se conditioneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familia - parasirea domiciliului impreuna cu minorul aovidiu75 aovidiu75 Buna seara Sunt casatorit de 5 ani si avem o fetita sotia a plecat de acasa eu zic premeditat cu tot cu copil acum ea fiind la socrii si nu pot sa mi mai vad ... (vezi toată discuția)
Divort Georgica112 Georgica112 Buna ziua! Acum 6 luni de zile am divorțat de soția mea de comun acord la notar. Avem împreuna un copil minor de 5 ani și custodie comuna. Copilul a ... (vezi toată discuția)
Clarificari regim locuinta cumparata de unul din soti in timpul casatoriei ContSters157209 ContSters157209 Buna ziua! Datorita unor neintelegeri aparute cu socrii, am luat in calcul varianta achizitionarii unei alte locuinte (apartamentul in care locuiesc acum cu ... (vezi toată discuția)