avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, locuiesc la curte intr un duplex iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, locuiesc la curte intr un duplex iar vecinul a pus ...

Buna ziua, locuiesc la curte intr un duplex iar vecinul a pus in fata casei lui un ghiveci lung de 60 cm perpendicular pe linia de hotar, motiv ptr care imi limiteaza posibilitatea de a parca masina. Acesta fiind pus ptr a nu parca deloc in fata casei lui nici un cm.Este legal? multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:19, 21 Iulie 2022
Cu vecinul ați vorbit de ce nu va lăsa să parcați în fața casei lui un centimetru?Îl încurcați pe el cu parcarea?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2022
mitabiciclista, utilizator
pai, parcati in fata casei dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile din fata curtii Puescu94 Puescu94 Buna seara. Am un vecin care isi lasa masina drept in fata curtii mele chiar aproape de gard.Exista vreo modalitate pentru a il obliga sa isi tina masina pe ... (vezi toată discuția)
Am construit casa pe linia de hotar. problema sau nu? adyoffice86 adyoffice86 Buna ziua. Am o problema destul de mare...cred. In anul 2018 am construit o casa la tara la care din anumite motive (o sa le descriu mai jos) nu am ... (vezi toată discuția)
Parcare pe drum privat Irmuresan Irmuresan Buna ziua am o problema mai ciudata as zice si nu stiu cum sa procedez. Lucrurile stau cam asa: - am cumparat un teren pe care ulterior a fost construit ... (vezi toată discuția)