Lămurire
2 colegi au sesizat itm dupa ce si au dat demisia dupa 3 luni ca in perioada contractului de muncă nu li s a plătit orele suplimentare.
In urma controalelor efectuate cele reclamate s au adeverit ,si li s a plătit diferența de munca prestata dar s a oprit si impozit catre statul roman.
Doresc sa stiu daca impozitul s a reținut dupa ce ei au reclamat orele suplimentare care l au prestat cat timp au fost angajați dar nu a fost evidențiate si nici platite dar societatea comercială a obținut profit in intervalul de lucru este evaziune fiscală?
Din raspunsul celor de la itm nu am fost lamurit deoarece am 2 raspunsuri care le postez.
Daca cei 2 nu sesizau statul român nu isi lua partea ,si daca cei de la itm considera ca nu este evaziune de ce li s a oprit impozit in jur de 8000 lei.
Sesizati ANAF pentru a se stabili daca este vorba sau nu de evaziune fiscala. La sumele suplimentare neplatite de angajator se calculeaza taxe si impozite, nu numai impozit.
Condica de prezenta
zgubi71
Buna seara,
condica de prezenta poate constitui o dovada in cazul unei reclamatii la itm sau in instanta,in care cer plata orelor suplimentare efectuate dar ... (vezi toată discuția)