avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am nevoie de un răspuns sau o îndrumare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am nevoie de un răspuns sau o îndrumare de cum ...

Bună ziua! Am nevoie de un răspuns sau o îndrumare de cum trebuie procedat. În blocul în care locuiesc sunt peste 50% apartamente în care nr de locuitori declarat este 1 dar efectiv sunt 3-4 persoane. Președintele afirma că nu poate face nimic și că așteaptă ca respectivele persoane, să se simtă, să solicite introducerea celorlalte persoane la întreținere (lucru pe care îl așteaptă de la începutul anului). Ce putem face noi, ceilalți locatari ai blocului, pentru a obține trecerea la întreținere a tuturor persoanelor ce locuiesc în apartamente mai mult de 15 zile pe luna? Mulțumesc! Dacă poate răspunde un avocat aș fi recunoscătoare
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:36, 22 Iulie 2022
Scrie si ce sanctiuni pot da ? :) Nu scrie, deci nu exista vreun mijloc de a sanctiona contraventional.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absența din ap 15 zile sau mai mult Daniela Carmen Marinescu Daniela Carmen Marinescu De ce reduceri de la plata cotelor de întreținere poate beneficia un proprietar de apartament, dacă lipsește 15 sau mai multe zile lunar? (vezi toată discuția)
Numar de locatari valentinstan valentinstan Cum pot forta in asociatie sa vina lumea sa declare numarul de locatari daca dansii nu vor? pot hotara in asociatie sa trecem un numar mai mare de locatari ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza activitatea administratorului? dayana7 dayana7 mai multi vecini vrem sa sesizam neregulile facute de administratorul blocului. unde si cui ne adresam? stie cineva? va multumim f. mult! (vezi toată discuția)