avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua. În zona în care locuiesc sunt cel puțin ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua. În zona în care locuiesc sunt cel puțin 3 câini ...

Bună ziua. În zona în care locuiesc sunt cel puțin 3 câini comunitari care deranjează cu lătratul, mai ales noaptea. Va rog sa ma ghidați în rezolvarea problemei. Câinii sunt hrăniți de 2 doamne ce locuiesc în blocul alăturat și din ce am înțeles din discuțiile de anul trecut purtate cu cei de la primărie, nu prea au ce sa le facă. Doamnele sunt intr-un ONG și câinii sunt cipati și vaccinați și nu ii pot lua. Câinii latră mult noaptea și pe timpul verii este cam imposibil de stat cu geamul închis. Ce soluții legale sunt, va rog? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:33, 22 Iulie 2022
Sesizati oficial autoritatea politiei teritoriale care detine departament specializat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)
Hranirea cainilor comunitari este interzisa? cris2d2 cris2d2 Imi poate spune cineva daca este interzisa si se pedepseste in vreun fel hranirea si ingrijirea cainilor comunitari, in municipiul Sibiu? De asemenea, este ... (vezi toată discuția)