avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ieșire din indiviziune. Bună ziua ! Am următorul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ieșire din indiviziune. Bună ziua ! Am următorul caz: În ...

Ieșire din indiviziune.
Bună ziua !
Am următorul caz:
În urma dezbaterii succesiunii după decesul părinților, am dobândit un certificat de moștenitor, cu o cotă de 1/4 din întreaga masă succesorală (o casă și mai multe terenuri).
Aș dori să aflu cum pot renunța la partea mea, fără niciun fel de pretenții.
Menționez că de la decesul părinților nu am plătit niciun leu impozit, pentru că nu am folosit nimic din partea moștenită.
Mulțumesc!
Puteti dona cota dvs parte cui doriti,unei rude,prieten,catre ceilalti coproprietari etc.Nu inteleg la ce va referiti cu impozitul probabil nu v-ati inscris pe rol fiscal la adm financiara si de aceea nu apareti momentan cu impozite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire? alinatug alinatug Sotul meu a decedat acum 25 ani si nimeni nu a cerut dezbaterea mostenirii, neavand niciun drept moral si poate si in necunostinta de cauza. in timpul ... (vezi toată discuția)
----dezbatere succesiune----- platinium platinium buna seara doamnelor,domnilor consultanti. saptamana trecuta am initiat un topic referitor la o succesiune. o sa integrez in citatul urmator \" La ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala-partaj Pavel simona felicia Pavel simona felicia Buna ziua. In urma decesului tatalui sunt 7 mostenitori. S-a facut masa succesorala ( casa de locuit si terenul aferent+7parcele de teren),si acum urmeaza ... (vezi toată discuția)