Buna ziua, am semnat in calitate de locatar un contract de inchiriere imobil iar a doua zi dupa semnare, inainte sa apuc sa platesc chiria in contul locatorului, am fost sunat de agentul imobiliar sa imi spuna caproprietarul imobului s-a razgandit si asta e, nu isi asuma nici o responsabilitate. Intre timp eu apucasem sa anunt actualul proprietar ca ma mut si apucasem sa dau comanda de mobila pentru noua locuinta. Avand in vedere ca inca am contractul semnat, locatorul nu are nici o responsabilitate, nu doar morala, ci si de alta natura, financiara, pentru ca a anulat unilateral un contract semnat? Multumesc,
Atat timp cat locatorul nu a inaintat document legal in conformitate cu clauzele contractual asumate,concret pretentia acestuia nu are temei legal
In conditiile in care constatati ca locatorul este neserios nu respecta clauzele contractual asumate,initial incercat sa clarificati situatia cu acesta ,sau ideal renuntati la colaborare
Contract inchiriere
nony
Suntem o institutie publica care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat conform unui contract de inchiriere incheiat pe o perioada ... (vezi toată discuția)