avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara , am 16 ani și aș dori sa știu și eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara , am 16 ani și aș dori sa știu și eu ce ar putea ...

Bună seara , am 16 ani și aș dori sa știu și eu ce ar putea sa se întâmple dacă m as muta cu o prietena deoarece acasa sunt mai multe probleme cum ar fi batai(care se lasă cu semne) amenințări sau chiar sunt alungata și dacă as pleca ei s ar duce la politie (părinții mei) ... și nu știu dacă ma mut singura sau cu o prietena ma poate aduce cu politia acasa? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: 964857 , utilizator 16:44, 22 Iulie 2022
Cu ce bani te-ai intretine, muncesti?
Cel mai bine anunti Protectia copilului.
"Prietena" aia sta singura? Cu parintii? Prietena te va intretine?
Si da, parintii vor anunta politia care te va gasi. Complici lucrurile si faci mai rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , sunt o fată în vârstă de 16 ani și câteva ... Ioanaioana2007 Ioanaioana2007 Bună ziua , sunt o fată în vârstă de 16 ani și câteva luni și vreau să plec de acasă la familia iubitului meu care este și el , tot minor . Înainte ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa plec de acasa! cercellucian cercellucian buna ziua ma numesc gabriela si am o problema de curand am facut 18 ani mi-am scos si noul buletin vreau sa plec de acasa e o situatie mai complicata anul ... (vezi toată discuția)