avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua fiul meu lucreaza in Anglia si are o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua fiul meu lucreaza in Anglia si are o prietena din Filipine, ...

buna ziua
fiul meu lucreaza in Anglia si are o prietena din Filipine, vor sa vina acasa in concediu, ce pasi trebuie sa urmez ca sa obtinem viza de Romania, multumesc
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 13:51, 2 August 2022
Trebuie sa adresati o cerere catre Inspectoratul General ptr Imigrari in vederea formularii unei invitatii .Cererea va fi supusa aprobarii . Daca se va aproba, invitatia va fi trimisa persoanei vizate in vederea aplicarii pentru viza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Viza de reintregire a familiei Violetagaudi Violetagaudi Buna Sint casatorita cu un cetatean egiptean de un an jumate.sotul meu a depus acte oentru viza de trei ori si a fost refuzat pe motiv ca ei nu cred ca intre ... (vezi toată discuția)
Acte de depus la ambasada pentru obtinerea vizei romane samiashoor samiashoor buna ziua am facut o invitatie de vizite la un prieten in iraq . si vreau sa stiu ce acte trebuie sa depunde prietenul meu in ambasada romaniei in bagdad ca ... (vezi toată discuția)