avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate realiza vânzare de teren extravilan unei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate realiza vânzare de teren extravilan unei rude de gradul ...

Se poate realiza vânzare de teren extravilan unei rude de gradul I, dacă proprietarul nu are carte de identitate de România, are cetățenie dublă română și maghiara?

Alte discuții în legătură

Schimb teren extravilan = act de vanzare cumparare ? dangostin dangostin Buna ziua. Recent am vazut ca s-a aprobat si a intrat in vigoare Ordinul nr. 719/740/M.57/2333/2014, referitor la restrictiile ce se aplica la vanzarea ... (vezi toată discuția)
Cumparare proprietate in romania de catre cetatean moldovean cuziamusia cuziamusia un cetatean moldovean poate cumpara un mic teren intravilan cu o casuta + un teren agricol extravilan, in Romania? nu stiu daca are importanta; are dubla ... (vezi toată discuția)
Renuntare la domiciliul din romania dobraymonika dobraymonika Buna ziua! Am dubla cetatenie romano-maghiara si m-am mutat in Ungaria, am vrut sa-mi fac cartea de identitate maghiara, dar vor sa renunt la domiciliul din ... (vezi toată discuția)