avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autoturism in leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autoturism in leasing

Buna,
Persoana fizica doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica cu achitarea unei sume si preluarea ratelor de leasing ramase.
Va rog sa imi spuneti daca este posibil. Doresc sa fac totul legal fara sa am probleme ulterior.
O zi frumoasa,
Cel mai recent răspuns: digicorp2020 , utilizator 19:24, 22 Iulie 2022
sigur ca puteti dar numai cu acordul societatii de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare leasing NicuAdrian NicuAdrian Buna ziua Am si eu o problema cu predarea de leasing daca ma puteti ajuta cu un sfat sau ce am de facut. Problema se pune in felul urmator: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Preluare leasing de la firma aflata in insolventa pedrag75 pedrag75 Buna ziua. Doresc sa achizitionez o masina luata in leasing de la o firma care a intrat in insolventa. Mai sunt de platit 4 rate de leasing. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)