avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autoturism in leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autoturism in leasing

Buna,
Persoana fizica doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica cu achitarea unei sume si preluarea ratelor de leasing ramase.
Va rog sa imi spuneti daca este posibil. Doresc sa fac totul legal fara sa am probleme ulterior.
O zi frumoasa,
Cel mai recent răspuns: digicorp2020 , utilizator 19:24, 22 Iulie 2022
sigur ca puteti dar numai cu acordul societatii de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare leasing NicuAdrian NicuAdrian Buna ziua Am si eu o problema cu predarea de leasing daca ma puteti ajuta cu un sfat sau ce am de facut. Problema se pune in felul urmator: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Preluare leasing de la firma aflata in insolventa pedrag75 pedrag75 Buna ziua. Doresc sa achizitionez o masina luata in leasing de la o firma care a intrat in insolventa. Mai sunt de platit 4 rate de leasing. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto inca in leasing dancraciun dancraciun Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul de la o persoana care la randul ei a luat masina in leasing. Totalul de plata ramas pentru masina cu tot ... (vezi toată discuția)