avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Pentru înființarea asociației de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Pentru înființarea asociației de proprietari, ...

Bună seara.
Pentru înființarea asociației de proprietari, domnul avocat ce se ocupa de treaba aceasta, ne solicita copie după contractul de vânzare cumpărare a fiecărui proprietar de apartament, este legal? Asa se procedează? Mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: Delia Cristina , utilizator 11:20, 26 Iulie 2022
Nu e obligatoriu, puteți depune pentru dosarul care va fi înaintat la judecatorie o declarație notariala pe propria răspundere. Citiți art. 16 din legea 196 din 2018.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2022
latka, utilizator
Procedura exacta de parcurs cat si documentele necesare infiintare asociatie de proprietari este concret prevazuta in disp L nr 196/2018
Mulțumesc mult pentru răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie proprietari oanaolaru85 oanaolaru85 Buna ziua, Am demarat in acest moment o societate comerciala care se va ocupa cu administrarea de imobile. Am o intrebare referitoare la procedura de ... (vezi toată discuția)
Mutare bloc de garsoniere la alta asociatie cataleata cataleata Buna ziua, Suntem un bloc u 60 de locatari (garsoniere) nu vrem sa ne inffiintam asociatie si cum am putea noi locatarii peste 70% sa ne mutam la alta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! suntem locatari (9 apartamente) intr un bloc nou. ... Dini1979 Dini1979 Buna ziua ! Suntem locatari (9 apartamente) intr un bloc nou. Dezvoltatorul ne cere bani pentru a infiinta asociatie de propietari (respectiv 210 roni de ... (vezi toată discuția)