avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... d 700 - o i.i. care nu mai are salariati incepand cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

d 700 - o i.i. care nu mai are salariati incepand cu luna iunie ...

buna!
o i.i. care nu mai are salariati incepand cu luna iunie 2022 , dar nu si-a incetat activitatea, trebuie sa depuna vreo declaratie la anaf? stiu ca mai demult se depunea declaratia de mentiuni d070. acum am incercat sa completez d700 si nu pot valida declaratia nicicum. imi da eroare. puteti sa ma ajutati cu un sfat....oare ce nu fac bine?
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:14, 23 Iulie 2022
se depune D700 pt scoaterea salariatilor din vectorul fiscal si se completeaza sectiunea D , alegand in prima pagina D070 : [ link extern ]

- apoi la D ca in poza asta
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2022
Grama Cornel - Consultant fiscal, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri privind - declaratia 301 roxy1366 roxy1366 Am o nelamurire privind D301. Sunt neplatitor TVA si m-am inregistrat in ROI pentru achizitii intracomunitari . Depun D.390 si D.301 /lunar. Fact. externa ... (vezi toată discuția)
Ce declarație depun la anaf? ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca societate nu mai are nici un angajat din luna iulie 2022 si nici nu vrea sa mai angajaze pe nimeni ce declaratie trebuie sa depuna la ... (vezi toată discuția)
Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)