avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt parte vatamata intr-un dosar penal ( am facut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt parte vatamata intr-un dosar penal ( am facut practic plangere ...

Sunt parte vatamata intr-un dosar penal ( am facut practic plangere ca si persoana juridica) insa acum sunt chemat la audieri ca si persoana fizica??? Nu mi se pare chiar normal. Poate cineva clarifica acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Alexandru8543 , utilizator 16:29, 27 Iulie 2022
Eu consider acest fapt o eroare. Cum pot semnala aceasta eroare pana la urma??? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala xicsdj xicsdj In urma unui conflict spontan, fosta mea sotie a depus o plangere penala. Am fost chemat telefonic la audieri si cand m-am prezentat, deja era pe hol fosta ... (vezi toată discuția)
Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Calitatea de martor în dosar penal tushu tushu Bună seara, vă reţin atenţia cu o problemă... sunt din Iaşi şi în această vară am făcut o plângere penală îndreptată unei instituţii cu ... (vezi toată discuția)