avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!Am fost contactata de un var primar care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!Am fost contactata de un var primar care mi a spus ...

Bună seara!Am fost contactata de un var primar care mi a spus ca de pe urma bunicii noastre ne au ramas 2,2 ha de pamant arabil.Pamant de care s-a folosit de ani de zile un consilier din primaria acelei comune. Verișorul a ales sa accepte oferta consilierului și anume sa vindem terenul cu 60000 lei (practic nu sa vindem ci sa cedam drepturile noastre acestui consilier urmand ca el sa se ocupe dupa aceea de succesiune si restul pentru ca titlul de proprietate l a scos de la primarie acest consilier). Tin sa precizez ca verisorul si sora lui au si cedat la notar aceste drepturi si si au luat si 40000 lei urmand ca si eu sa ma gandesc brusc sa accept oferta. Nu ma pricep sub nici o formă la astfel de acte si vă rog frumos să ma indrumati, sa mi dați un sfat. (am cautat pe internet si in zona unde se afla acest pamant pretul minim este de 2,5euro/m patrat.ori ei au fost de acord sa vanda (sa cedeze) cu un preț foarte mic) In speranța că o să mă luminați, vă mulțumesc anticipat!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au fost.de acord probabil pt ca nu mai putere sa astepte ani,sa sustina un proces care.presupune costuri etc.etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare libera teren extravilan michel1992 michel1992 Buna ziua, as dori sa va intreb legat de vanzarea unui teren extravilan, eu sunt arendasul unei suprafate de teren extravilan arabil, proprietatul terenului a ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa cu acte de mana Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, eu si verisorul meu primar suntem in egala masura mostenitori ai unei case modeste la sat. Ultima inregistrare la cartea funciara dateaza din ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa? dennis1 dennis1 Buna dimineata, In anul 1980, mama a cedat unei surori ¼ din casa si terenul aferent din casa bunicilor, iar cealalta sora a cedat ... (vezi toată discuția)