avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie extrem ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie extrem de importanta ...

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o informatie extrem de importanta pentru mine - in luna octombrie 2021 firma unde lucrez m-a trimis sa fac scoala de stivuitorist, obtinind permisul de stivuitorist. In momentul actual doresc sa-mi dau demisia cu preaviz de 20 de zile, conform contractului de munca. Intrebarea mea, este legal sa m-i se opreasca banii pentru scolarizare, deoarece nu stau 1 an de zile in firma de la obtinerea permisului si plec mai devreme? Mentionez ca nu am semnat nici un act aditional, nici o hartie care sa stipuleze asa ceva, pur si simplu m-au trimis la curs. Va multumesc anticipat pentru amabilitate.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 24 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal, dacă nu aveți încheiat un astfel de act adițional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema. vreau sa plec de la firma la ... Grecu11 Grecu11 Buna ziua. Am si eu o problema. Vreau sa plec de la firma la care lucrez ca si stivuitorist. Acum problema este ca iei m-au trimis la curs. DC trebuie sa stau ... (vezi toată discuția)
Act adițional la contractul de muncă privind plata perioadei de școlarizare în caz de demisie înainte de trei ani: mă pot obliga să le plătesc ceva dacă vreau să plec? Grama gabriela Grama gabriela Buna ziua!in urma cu 5 luni m-am angajat la o firma privata si am contract de munca pe perioada nedeterminata...la contractul de munca mi s-a atasat un act ... (vezi toată discuția)
Demisie - plata zilelor de concediu-?? radu_cucos2006 radu_cucos2006 Buna ziua, se da urmatoarea situatie: Lucrez intr-o SC. de 2 ani si 3 luni, pe data de 1.06.2013 doresc sa demisionez ,urmand o perioada de preaviz de ... (vezi toată discuția)