avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumularea pensiei cu salariul.Dacă am lucrat în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumularea pensiei cu salariul.Dacă am lucrat în poliție și ...

Cumularea pensiei cu salariul.Dacă am lucrat în poliție și am ieșit la pensie, pot să mă angajez ca administrator al unei firme cu salariul întreg?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:16, 25 Iulie 2022
Puteti sa vă angajati ca administrator al unei firme cu salariul întreg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vârsta de 63 ani şi am ieşit la pensie. vechimea o am de ... mariana1964 mariana1964 Am vârsta de 63 ani şi am ieşit la pensie. Vechimea o am de 39 de ani la care se adaugă 3 ani si 9 luni pentru anii lucraţi în condiţii speciale. Am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rog să-mi spuneți dacă am pensie anticipată ... Lukdorel@uahoo.com Lukdorel@uahoo.com Bună ziua ! Vă rog să-mi spuneți dacă am pensie anticipată fără penalități începând cu data de 1 septembrie pot să cumulez pensia cu ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)