avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Există vreun temei legal ca adeverința ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Există vreun temei legal ca adeverința de angajat ...

Bună ziua. Există vreun temei legal ca adeverința de angajat a unei mame ce se află în ccc, așadar cu contractul de munca suspendat, sa nu fie luată în considerare la punctajul de departajare a dosarului pentru înscrierea copilului mai mare la grădiniță? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 27 Iulie 2022
Nu exista temei legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte inscriere copil la gradinita cu program prelungit Mihail57 Mihail57 Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea intrebare la care astept va rog un raspuns .Parintii nu sunt casatoriti legal ,au un copil aflat in grija ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. ... Smooth Operator Smooth Operator Buna Ziua, Ne aflam intr-o situatie in care am dori putina indrumare. Avem copilul inscris la cresa de stat. In momentul de fata mama nu lucreaza, concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil pentru tata cassalocco cassalocco Buna ziua, am nevoie de informatii si lamuriri cu privire la directiva europeana privind concediul obligatoriu pentru tata cu in ultima luna dinaintea ... (vezi toată discuția)