avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua!am o neclaritate...poate tatăl sa scadă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua!am o neclaritate...poate tatăl sa scadă pensia alimentara ...

Bună ziua!am o neclaritate...poate tatăl sa scadă pensia alimentara copilului ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:32, 28 Iulie 2022
Doar in situatia in care pensie este stabilita in procent din venitul net si acesta scade, din varii motive.
El nu avea loc de munca nici în momentul când am divorțat, dar a fost deacord cu suma stabilita de instanta ,iar acum zice ca îmi va scădea pensia .Se poate,?
Se poate daca face actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara intretinere minor SoniaGabriela SoniaGabriela Buna ziua! Sunt divortata iar instanta a stabilit ca sotul sa plateasca copilului o pensie alimentara de 1/4 din venitul minim pe economie.In prezent el nu are ... (vezi toată discuția)
Valoare pensie alimentara ContSters285904 ContSters285904 Buna ziua, am 2 copii, unul de 21 ani si celalalt de 13 ani, sunt divortata, m-ar interesa cat e valoarea pensiei alimentare pt cei doi copii, Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Modificare pensie alimentara din procent in suma fixa. silver1101 silver1101 Odata cu divortul, care a avut loc in 2007, instanta a stabilit, pentru copilul meu, o pensie alimentara, in cota procentuala de 25% din venitul net al ... (vezi toată discuția)