avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, sunt căsătorită cu un cetățean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, sunt căsătorită cu un cetățean albanez starea ...

Bună seara, sunt căsătorită cu un cetățean albanez starea civila am făcut-o în România în 2021 și vreau să ne mutam în România avem și un copil de 5 ani care are documente românești ce demersuri trebuie sa fac ca soțul meu sa aibă drept de stat și lucrat în România și dacă se poate ocupa un avocat de aceste demersuri?vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Crupi3 , utilizator 19:36, 26 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie cu străin dintr-un stat care nu e in uniunea europeana garetbora garetbora Căsătorie cu străin dintr-un stat care nu e in Uniunea Europeana???? Buna ziua. Ce acte si ce demersuri trebuie făcute pentru că un cetățean român ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Documente Lili elena Lili elena Bună seara, in urma cu 2 ani am nascut un băiețel pe teritoriul albanez are certificat de nastere si pașaport albanez tatăl copilului find de origine ... (vezi toată discuția)