avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sora mea are un băiat de 15 rezultat dintr-o relație ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sora mea are un băiat de 15 rezultat dintr-o relație de concubinaj ...

Sora mea are un băiat de 15 rezultat dintr-o relație de concubinaj . Tatăl copilului nu sa mai ocupat de copil și nu la mai văzut de la vârsta de 8 luni. Sora mea are hotărâre judecătorească că , copilul este încredințat ei. Bunica vrea sa plece cu copilul în excursie in Austria. Mai trebuie procura de la tata copilului?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 16:59, 27 Iulie 2022
Dacă mama exercita autoritatea parinteasca în mod exclusiv asupra copilului atunci nu este nevoie și de acordul tatălui pentru ieșirea din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare minor din tara broasca maria broasca maria ce acte imi trebuie sa pot trimite baiatul in vizita la tatal sau in italia cu o terta persoana? Baiatul are pasaport pt ca a fost si vara trecuta acolo dar ... (vezi toată discuția)
Proces tutela comuna si domiciliu impotriva dorintei copilului radu67 radu67 Buna ziua, Situatie de fapt: -Sotia divortata si recasatorita(are un copil de aproape 12 ani la care are tutela exclusiva) -Actualul sot si-a gasit un loc ... (vezi toată discuția)
Restabilire domiciliu minori Username33 Username33 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie : Doi minori (fata 11 ani si baiatul 12 ani) nascuti dintr-o relatie de concubinaj, recunoscuti de ... (vezi toată discuția)