avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renunțarea la judecată. In urma rămânerii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renunțarea la judecată. In urma rămânerii definitive a unei hotărâri de luare act ...

In urma rămânerii definitive a unei hotărâri de luare act de renunțare la judecată, mai pot fi chemat in judecată pentru același lucru? (Anulare act)
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 19:54, 27 Iulie 2022
Cine a renuntat la judecata nu inseamna ca a renuntat si la drept. Isi poate exercita dreptul in instanta prin formularea unei actiuni.
~ Conținut șters la cerere ~
Eventual daca s-a renuntat la judecarea caii de atac formulate, atunci daca a avut loc o judecata pe fond, cele statutate raman definitiv judecate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la recurs emy114 emy114 Buna ziua . Problema mea la care cer ajutorul specilistilor in justitie este urmatoarea : Am dat in judecata asociatia de proprietari pentru ca a ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare act administrativ art. 14 versus art. 15 din legea nr. 554/2004 scorpion 13 scorpion 13 Salut tuturor, Sunt interesat de pdv aplicat al unor practicieni sau chiar jurisprudenta, in ceea ce priveste posibilitatea/utilitatea solutionarii unei cai ... (vezi toată discuția)
Cerere renuntare judecata mmm898 mmm898 Se poate trimite prin posta o cerere de renuntare la judecata? (vezi toată discuția)