avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
nu cred ca prind post in oras, il vor vana altii.....nu am nici media fff. mare
trebuie sa vad si ce se suplimenteaza si bineinteles.....ce vor alege cei din fata mea
oricum, privesc cu optimism totul:)
Eu tot nu cred ca voi lua in orice localitate... probabil voi renunta si voi da din nou in toamna. Chiar nu stiu !!!
pepita a scris:

Eu tot nu cred ca voi lua in orice localitate... probabil voi renunta si voi da din nou in toamna. Chiar nu stiu !!!

Priveste totul ca pe o experienta de viata.Vei cunoaste alti oameni, alta mentalitate.
Eu, sincera sa fiu, daca luam, nu alegeam postul din judetul meu(ca doar unul era la 55 km de orasul meu), eu alegeam Ardealul.Si dupa cum am mai spus, am un copil mic si ma mutam cu el cu tot.
Asa as fi facut eu, dar mie nu mi-este greu sa ma rup de"casa".
cat vor astia sa ne mai "fiarba"?
tot dau refresh pe siteul inm si nimic.
ªi eu cred că nu trebuie să renunţi!.....Poate vei regreta....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)