avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
anais_anais a scris:

si eu m-as duce oriunde in tara. nu renunt la ceva ce mi-am dorit, dupa cat de mult am muncit. din partea mea, merg si in maramures. desi sper sa gasesc mai aproape:)

=D>=D>=D>=D>=D>=D
Sincer, as face la fel!
multumesc, karmina! chiar daca va fi mai greu la inceput, cu distanta de familie si toate cele, pana la urma totul se va rezolva, te poti transfera dupa un timp. niciun sacrificiu nu este prea mare, eu asa cred.
Nu cred ca va renunta nimeni, ar fi si pacat. Toti avem familie, copii ....si ne vor sustine in continuare.
Cand m-am hotarat sa dau acest examen am luat in calcul si acest lucru, respectiv ca nu vor fi locuri aproape de orasul meu.Am discutat cu sotul meu...si el m-a sprijinit.
Poate e ciudat, dar chiar daca nu era de acord, eu tot ca mine faceam.Imi doresc prea mult acest lucru.
Mi-a fost f. greu cu copil mic si cu invatatul...si imi pare rau ca nu am avut incredere in mine, dar pentru cei care ati luat...mai vreti sa mai treceti inca o data prin stresul si emotiile examenului?
Fratilor sunteti sado-masochisti?:O
Ganditi-va ca toate in viata se intampla cu un rost, nimic nu este intamplator.
Corect....pentru nimic în lume nu aş renunţa...nu după atât efort... şi eu am sprijinul soţului meu... m-a înţeles... voi opta pentru o localitate aproape de casă...iar, dacă nu voi putea ocupa un post lângă familie, ştiu că el şi întreaga familie mă susţin....Concluzie: pentru nimic în lume nu aş renunţa la valorificarea examenului....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)