avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Nu toti se pot rupe de casa, mai ales ca trebuie sa stai 3 ani in acel loc...
cred ca va fi greu pentru foarte multe persoane admise sa se decida.
din ce am vazut sunt multe instante micute in localitati ciudatele.
si eu m-as duce oriunde in tara. nu renunt la ceva ce mi-am dorit, dupa cat de mult am muncit. din partea mea, merg si in maramures. desi sper sa gasesc mai aproape:)
anais_anais a scris:

si eu m-as duce oriunde in tara. nu renunt la ceva ce mi-am dorit, dupa cat de mult am muncit. din partea mea, merg si in maramures. desi sper sa gasesc mai aproape:)
Anais-Anais, ai si familie?
Buna, dragi prieteni!
Si eu astept ca si voi sa afiseze ....ceva...

legat de cele 5 posturi noi la judecatori, probabil vor fi din cele vacante:
[ link extern ]

iar la procurori:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
Karmina, utilizator
da, am sot. copii nu am, dar vreau in curand.
oricum consider ca merita orice efort.
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
anais_anais, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)