avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
fluturas1980 a scris:

De autorii acestia ce stiti? Sunt agreati?
[ link extern ]

Eu de astia nu am auzit.Dar o sa mai caut si va spun si voua.
Am luat carti de vreo 3 milioane de lei: Neagu x 2, Mitrache, Toader, procedura civila a lui Ciobanu si Boroi, grile de M. Ciobanu si Voineag + codurile actualizate si cu RIL-uri. Manualele de civil le aveam de anul trecut.
La procedura civila am ales Ciobanu, dar am un prieten care a comandat Tabarca si ne-am hotarat sa ni le imprumutam reciproc, daca vom avea nevoie.
Realizez ca in martie efectiv mi-am batut joc, la cat de nepregatita m-am dus, citind doar materia de doua ori si doar la civil din carti, in rest doar coduri si alea fara RIL-uri, fara nimic. Am meritat din plin esecul.#-o
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
ursuletz, utilizator
ia uitati ce am mai gasit#-o
[ link extern ]
ursuletz a scris:

Am luat carti de vreo 3 milioane de lei: Neagu x 2, Mitrache, Toader, procedura civila a lui Ciobanu si Boroi, grile de M. Ciobanu si Voineag + codurile actualizate si cu RIL-uri. Manualele de civil le aveam de anul trecut.
La procedura civila am ales Ciobanu, dar am un prieten care a comandat Tabarca si ne-am hotarat sa ni le imprumutam reciproc, daca vom avea nevoie.
Realizez ca in martie efectiv mi-am batut joc, la cat de nepregatita m-am dus, citind doar materia de doua ori si doar la civil din carti, in rest doar coduri si alea fara RIL-uri, fara nimic. Am meritat din plin esecul.#-o

Eu sa fi vrut sa mai citesc ceva in plus si nu mai aveam timp.Acum citesc tot ce gasesc pe tematica de examen
super tari cei de la universul juridic,www.ujmag.ro
acum 1 ora am dat comanda, am platit on-line si acum cateva minute m-au anuntat ca mi-au trimis comanda

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)